U bent hier

Verkoopstyling

VERKOOPSTYLING

Maak kopers van kijkers
Wil je je woning restylen om het sneller en beter te verkopen? Beyond Interior maakt je huis extra aantrekkelijk voor verkoop door de karakteristieke eigenschappen van je woning perfect tot hun recht te laten komen. Al met een paar simpele handgrepen creëren we een neutrale frisse look die geschikt is voor een breed publiek en de mogelijkheden van je woning laat zien.

Zo gaat het in z’n werk
We benadrukken sterke punten en pakken de zwakkere aan, of we dat nu doen met je eigen meubels en een klein budget of via een complete metamorfose. We steken graag onze handen uit de mouwen voor het beste eindresultaat. Wil je er foto’s en video’s van voor online? Dan kunnen we die voor je maken. Hoe beter je presentatie op internet, hoe lager de drempel voor kopers om bij je binnen te lopen.

Dit betaal je ervoor
Vanaf €240,­- inclusief btw op basis van vier uur stylen we je huis voor verkoop. Dan verzorgen we de woonkamer en één of twee andere ruimtes, exclusief accessoires. Voor €60,­- huur je ons een uur extra in, en als je foto’s en video’s wilt, maken we die op aanvraag.